prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ȘOCANT! Elevă abuzată sexual de un profesor de sport din Argeș! Cadrul didactic prins în flagrant! VIDEO incredibil!

ȘOCANT! Elevă abuzată sexual de un profesor de sport din Argeș! Cadrul didactic prins în flagrant! VIDEO incredibil!

Un alt caz șochează sistemul de învățământ argeșean. Un profesor de sport din Curtea de Argeș este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe eleve. Într-o înregistrare cu camera ascunsă a „Justițiarului de Berceni”, cadrul didactic este prin în flagrant chiar în momentul în care îi face propuneri indecente unei eleve de clasa a IX-a.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

Din primele informații, se pare că este vorba despre T.C.G, profesor de sport la Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” și la Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu”, ambele din Curtea de Argeș. Se pare că acesta este căsătorit și are și copii.

Unele voci susțin că acesta ar mai fi întreținut relații sexuale cu alte eleve și în trecut, chiar și în incinta sălii de sport. Chiar și cadrul didactic recunoaște acest lucru în înregistrare.

„Justițiarului de Berceni”, a cerut oficial un punct de vedere și Isj Argeș care precizează următoarele:

„Urmare a sesizarii dumneavoastra, inregistrata la I.S.J. Arges cu Nr. 6295/10.06.2024, referitoare la comportamentul domnului profesor T. C. G, va comunicam:

  •  o echipa de inspectori s-a deplasat la Liceul tehnologic ,,Regele Mihai I” Curtea de Arges, respectiv Liceul Tehnologic ,,Constantin Dobrescu” Curtea de Arges, a purtat discutii cu doamnele director, cadre didactice, domnul profesor de educatie fizica si sport, s-au solicitat documente de analiza cu privire la activitatea profesionala a domnului profesor si a situatiei intamplate.
  • Comisia de etica de la Liceul Tehnologic ,,Regele Mihai I” Curtea de Arges, a intocmit Raportul Nr. 872/12.06.2024, inregistrat la I.S.J. Arges cu Nr. 6472/14.06.2024, din care rezulta – ,,Comisia de etica a Liceului Tehnologic ,,Regele Mihai I” a analizat comportamentul cadrului didactic pe parcursul activitatii profesionale din unitatea noastra si a constatat ca nu au fost semnalate abateri de la normele de conduita ale personalului didactic prevazute in codul etic al Liceului Tehnologic ,,Regele Mihai I”, inregistrat cu Nr. 1320/20.09.2023 “.
  • Comisia pentru prevenirea si eliminarea violentei, a faptelor de coruptie si discriminarii in mediul scolar si promovarea interculturalitatii din cadrul Liceului Telmologic ,,Constantin Dobrescu” Curtea de Arges, a intocmit Raportul Nr. 1901/26.06.2024, inregistrat la I.S.J. Arges cu Nr. 6945/27.06.2024, din care rezulta – ,, Comisia pentru prevenirea si eliminarea violentei, a faptelor de coruptie si discriminarii din mediul scolar si promovarea interculturalititii a luat act de faptul ca dl. Profesor T. G. C., de cand este cadru didactic titular la Liceul Tehnologic , , Constantin Dobrescu “, nu a fost sanctionat disciplinar si nu au fost inregistrate sesizari pana in data de 11.06.2024, cu privire la comportamentul sau.”; ,,Sanctiunile disciplinare propuse de Comisia pentru prevenirea si eliminarea violentei, a faptelor de coruptie si discriminarii din mediul scolar si promovarea interculturalitatii, conform Legii Invatamantului preuniversitar Nr. 198/2023, Art. 210 (1) Sanctiunile disciplinare care se pot aplica personalului didactic de predare, in raport cu gravitatea abaterilor, sunt: b) reducerea salariului de baza, cumulat, cu 10%, pe o perioada de 3 luni; d) suspendarea, pe o perioada de 3 ani, a dreptului de a face parte din comisiile de organizare si desfasurare a examenelor nationale “, respectiv ,,in funcfie de recomandarile institutiilor abilitate, cu privire la situafia domnului profesor T. G. C., Comisia pentru prevenirea si eliminarea violentei, a faptelor de coruptie si discriminarii din mediul scolar, si promovarea interculturalitatii va analiza si va propune masuri, conform cadrului legal in vigoare “.

In functie de rezultatele cercetarii institutiilor abilitate implicate, Inspectoratul Scolar Judetean Arges va intreprinde masurile adecvate, in conformitate cu legislatia in vigoare.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs