Șocant! Elevă de nouă ani, bătută cu bestialitate de învățător! De la ce a pornit totul?

Șocant! Elevă de nouă ani, bătută cu bestialitate de învățător! De la ce a pornit totul? Un scandal de proporții s-a petrecut sâptămâna trecută într-o școală după ce o elevă de 9 ani a fost bătută și umilită de învățător. Și culemea, nu de cadrul didactic care îi predă copilei la clasă, ci de unul de la o casă vecină.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

Incidentul ar fi plecat de la faptul că fata ar fi îmbrâncit o elevă din clasa învîțătorului, moment în care acesta s-a înfuriat și a decis să îi aplice copilei o corecție. Învîțătorul este acuzat de părinții copilei că i-a târât fiica pe holul școlii şi că ar fi dus-o în clasă unde, de faţă cu alţi elevi, ar fi strâns-o de sub bărbie şi a ridicat-o în aer.După incident, copila ar fi plâns atât de rău încât a vomitat. Revoltaţi de situaţie, părinţii fetiţei au depus plângere la poliţie şi a fost deschis dosar penal.

Incidentul șocant s-ar fi petrecut săptămâna trecută la liceul „Mihai Viteazul” din Băileşti. Tatăl elevei spune că fiica sa este profund marcată de agresiune şi că a ajuns să viseze noaptea că este strânsă de gât de învăţător.

„A tras-o şi i-a zis: mergi cu mine! Şi a şi jignit-o verbal, aşa am înţeles. Au văzut scena 20-30 de copii. Apoi, i-a dat drumul că i-a zis că o doare foarte rău, că a strâns-o de umăr, a luat-o de ureche, a tras-o până a dus-o în clasă, cred că vreo 10-15 metri. A pus-o în colţ, exact după uşă, la 90 de grade. Mai erau 10-15 elevi ai dânsului în clasă care mi-au confirmat că domnul învăţător mi-a pus copilul în colţ, că ar fi strâns-o de sub bărbie şi a ridicat-o în sus. Nu ştiu cât de sus. I-au rămas urme sub bărbie. După aceea, vă daţi seama, copilul plângea, tremura. Colegii copilului meu s-au dus la doamna învăţătoare să-i spună ce s-a întâmplat”, a povestit tatăl fetiţei, potrivit gds.ro.

Părintele elevei spune că a fost la şcoală să afle ce s-a întâmplat cu exactitate şi se declară nemulţumit de modul în care a fost tratat cazul la nivelul şcolii.

Am cerut să vedem şi camerele, că de aia sunt camere şi s-au cheltuit banii cu ele. Doamna director nici măcar nu m-a băgat în seamă. Stătea la birou, se uita în laptop. Mi-a zis ” am treabă că trebuie să merg la primărie”. Păi, doamna directoare este mai importantă mergerea dumneavoastră la primărie, decât copilul meu că a fost bătut? A stat vreo jumătate de oră şi nu a chemat învăţătorul şi în ultimă instanţă, în care am intrat, am ieşit, şi i-am zis: doamna director, am fost destul de calm o jumătate de oră, ori îl chemaţi dumneavoastră, ori urc eu! Cer doar ca să-şi spună cuvântul”, a mai povestit părintele.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.