prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Fată de 19 ani-răpită în plină stradă! Trecătorii au asistat îngroziți!

Șocant! Fată de 19 ani-răpită în plină stradă! Trecătorii au asistat îngroziți! O tânără de 19 ani a fost răpită în plină stradă de fostul concubine chiar sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Fata a fost luată cu forța din stradă și băgată într-o mașină. Fata, disperată, a sapucat să sune la 112 și să anunțe că a fost răpită, fără a indica locul în care se află, după care imediat bărbatul, ajutat de o altă femeie, i-au luat telefonul.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII LA SPITALUL JUDEȚEAN PITEȘTI! SE RIDICĂ DOCUMENTE!

Polițiștii au reușit în scurt timp să o identifice și să ajungă la ea, aceasta fiind dusă în casa fostului concubine. Din cercetări s-a stability că bărbatul a fost ajutat de o altă femeie, în vârstă de 31 ani, care a condus mașina. Bărbatul a fost plasat în arrest la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile iar femeia care l-a ajutat a primit control judiciar pentru 60 de zile. Incidentul șocant s-a petrecut recent în județul Caraș-Severin.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe. Față de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile și față de o femeie măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Astfel, o femeie a apelat SNUAU 112 sesizând că este răpită și a solicitat ajutor, fără a preciza numele și locul în care se află. Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reșița, pe strada Calea Caransebeșului, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani, din Apadia.

Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv și care, pe parcursul deplasării, ar fi deposedat-o pe victimă de telefonul mobil.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.