prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Mașinile unei primării și microbuzele școlare-sub sechestru! Ce spune primarul?

Șocant! Mașinile unei primării și microbuzele școlare-sub sechestru! Ce spune primarul? Caz șocant la o primărie după ce toate mașinile instituției au fost trase pe dreapta. Nu întâmplător, ci pentru faptul că li s-a pus sechestru pee le ca urmare a unor datorii neachitate.

CITEȘTE ȘI: PANICĂ LA AUTOGARA NORD! AU INTERVENTIT ECHIPAJELE ANTITERO!

Concret, este vorba despre șase autoturisme și două microbuze școlare. Chiar dacă elevii nu sunt afectați, fiind în vacanță, angajații primăriei sunt, aceștia neavând cu ce să efectueze deplasările în interes de serviciu.

Primarul este sub control judicar pentru că este judecat într-un dosar pentru luare de mită iar viceprimarul localităţii a declarat că nimeni din primărie nu ştie de această datorie. Este vorba despre primăria Albeni din Gorj care datorează unei firme de consultanţă din Marea Britanie aproximativ 80.000 de lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs