prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Poliţist atacat şi rănit cu toporul în timpul unei intervenții! Încerca să salveze doi bărbați!

Șocant! Poliţist atacat şi rănit cu toporul în timpul unei intervenții! Încerca să salveze doi bărbați! Un agent de poliţie a fost atacat și rănit chiar în timpul unei intervenții în încercarea de a salva doi bărbați. Agresorul îi amenința cu un topor pe cei doi bărbați, moment în care polițistul a intervenit pentru a calma spiritele.

CITEȘTE ȘI: BANI PUBLICI PENTRU FC ARGEȘ! OBIECTIVUL PROPUS ESTE INCREDIBIL!

Agresorul s-a năpustit asupra polițistului, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea armamentului din dotare. Incidentul șocant s-a petrecut recent în comuna Mihai Eminescu din Botoşani.

„Echipajul de poliţie dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care ameninţa alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită. Poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a confirmat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Întrucât tânărul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a încercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenţi, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept.”, a afirmat Nenişcu.

Atacatorul, rănit în incident, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi lovire sau alte violenţe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs