Șocant! Polițistă prinsă cumii euro mită în sutien! A încasat sume enorme!

Șocant! Polițistă prinsă cu mii euro mită în sutien! A încasat sume enorme! O polițistă de frontieră a fost trimisă în judecată după ce a fost prinsă că lua mită de la oamenii care voiau să intre în țară. Potrivit anchetatorilor, în doar trei ani, femeia ar fi încasat astfel 200.000 de euro, cei mai mulți în vremea pandemiei.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! ȘASE COPII ATACAȚI DE UN INDIVID CU UN CUȚIT ÎN PARC! TREI SUNT ÎN STARE CRITICĂ!

De asemenea, anchetatorii precizează că polițista ascundea mita primită în sutien, iar acasă avea o agendă în care își nota încasările zilnice. Cum proceda polițista. În schimbul unor sume de bani, cuprinse între 50-100 euro/persoană, unii dintre polițiștii de frontieră consemnau în fals datele. Altfel spus, notau în baza de date că oamenii ar veni din țări la care nu se impunea măsura carantinării sau a izolării la domiciliu, cum impunea legea atunci.

Pe 24 august 2021, investigatorii sunt acoperire au organizat un flagrant. Polițista, fără să știe cu cine stă de vorbă, femeia le-a cerut acestora 200 de euro mită pentru a le permite să intre în ţară fără a fi supuşi măsurilor de carantinare, în lipsa unui vaccin sau a unui test PCR valabil. La percheziția corporală, în sutienul femeii au fost găsiți atunci 350 de euro, 100 de lire sterline. În urma audierilor, femeia și-a recunoscut faptele și a ajuns la un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii. Polițista lucra la frontiera din Vama Petea, județul Satu Mare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.