Șocant! Polițiști bătuți și mușcați de degete de un șofer beat și fără permis!

Șocant! Polițiști bătuți și mușcați de degete de un șofer beat și fără permis! Un așa zis șofer, care a fost prins de polițiști fără permis la volanul unei mașini, a găsit o metodă șocantă pentru a scăpa. După ce a fost oprit în traffic, pentru că se afla băut și fără permis la volanul mașinii, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. PRIMAR CONDAMNAT LA PATRU ANI DE ÎNCHISOARE! CU CÂȚI BANI A PĂCĂLIT STATUL?

Numai că, surpriză. Pe drum, a încercat să scape. Așa că a lovit un polițist, iar pe altul l-a mușcat de deget. Bărbatul este cercetat pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Incidentul șocant s-a petrecut recent pe o stradă din Constanța.

„Pe parcursul intervenţiei lucrătorilor de poliţie, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic şi verbal faţă de aceştia. A fost încătuşat, iar apoi a lovit cu capul în zona nasului pe agentul B.A.C., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, şi l-a muşcat de un deget al mâinii drepte pe agentul U.V., producându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru infracțiuni rutiere. Acesta a fost arestat preventive pentru 30 zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.