prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Profesoară atacată cu un cuțit de un elev în sala de clasă! Transportată de urgență la spital!

Șocant! Profesoară atacată cu un cuțit de un elev în sala de clasă! Transportată de urgență la spital! O profesoară a fost atacată, în urmă cu puțin timp, cu un cuțit, chiar în timpul orelor de curs. Agresorul, un elev de 16 ani, s-a supărat rău când profesoara a intrat în clasă și le-a spus că îi testează. Din primele informații, se pare că băiatul, elev în clasa a X-a, a scos din ghiozdan un cuțit de bucătărie și a atacat-o pe profesoară.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. FORBALIST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE! APROVIZIONA TINERII DIN CÂMPULUNG CU DROGURI!

Elevii martori la incident au povestit că profesoara de japoneză a intrat în clasă și ar fi vrut să le dea un test neanunțat copiilor. Moment în care unul dintre elevii de clasa a X-a ar fi scos un cuțit de bucătărie și ar fi încercat să o lovească. Din fericire, femeia s-a ferit și a suferit doar răni superficiale în zona gâtului, însă a fost preluată de SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare că incidental șocant a avut loc la Colegiul „Ion Creangă” din București. Colegii de clasă sunt șocați, susținând că adolescentul nu este cunoscut ca un copil cu probleme sau agresiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs