prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Profesor și consilier local-acuzat că a abuzat sexual o elevă de 15 ani!

Șocant! Profesor și consilier local-acuzat că a abuzat sexual o elevă de 15 ani! Un profesor de geografie este acuzat că ar fi abuzat sexual o elevă de 15 ani, după ce, pe numele bărbatului a fost depusă o plângere. Scene șocante revin în școlile din România. Concret, bărbatul de 37 ani, profesor de georgrafie și consilier local în comuna sa natală, a fost percheziționat la domiciului, acuzațiile fiind grave.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BOCĂNEL DIN DUDEȘTI FOLOSEȘTE FUNCȚIA CA SĂ SE RĂZBUNE PE OPOZANȚII POLITICI! (VIDEO INCREDIBIL!)

Întreaga poveste a ieşit la iveală luna trecută, după ce pe numele dascălului a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat. Poliţiştii, sesizaţi de magistraţi au început verificările.

„La data de 21 aprilie 2023, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, ocazie prin care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate.”, precizează IPJ.

În timp ce anchetatorii încearcă să stabilească dacă bărbatul, dintr-o localitate din Dolj, este sau nu vinovat, vecinii susțin că nu este la prima abatere, acuzându-l pe acesta și susținând că a făcut un obicei din a abuza elevele.

„E un pedofil, ce să vă spun? Toată lumea vorbeşte. Că a luat fetele acolo, ca să le ia să le abuzeze.”, povestește un localnic.

Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să stabilească dacă profesorul se face vinovat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs