ȘOCANT! Zeci de sicrie împrăștiate pe stradă! Accident înfiorător!

Un grav accident de circulație s-a petrecut seara trecută după ce autoturism și o autoutilitară s-au izbit violent. În momentul impactului, autoutilitara care transporta coșciuge s-a răsturnat, zeci de sicrie fiind împrăștiate pe stradă. Imaginile sunt unele de groază.

CITEȘTE ȘI: FABRICĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ MASIV! 250 LOCURI DE MUNCĂ SCOASE LA CONCURS!

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță. Ambii şoferi au fost testaţi, dar niciunul dintre ei nu consumase alcool. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incidentul macabru s-a petrecut seara trecută pe DN 13, în Brașov.

„În jurul orei 17.00, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, a avut loc impactul violent între un autoturism și o autoutilitară. Autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând doar pagube materiale.

Mai multe coşciuge s-au împrăştiat pe carosabil. Se pare că unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza și s-a răsturnat într-o curbă. Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcool, dar rezultatul a fost zero. Traficul se desfășoară acum în condiții normale, dar pentru o bună perioadă de timp şoferii au circulat cu dificultate.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.