prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șofer Publitrans – lăudat de Poliția Argeș! Pentru ce a fost felicitat?

Un angajat al SC Publitrans 2000 SA a reușit să dovedească spirit civic intervenind ieri în mod exemplar într-o situație în care puțini dintre cetățeni intervin, mulți alegând să treacă nepăsători. Pentru că a intervenit într-o situație în care un bărbat agresa o femeie într-un autobuz al societății locale de transport.

Gestul șoferului Publitrans a făcut posibilă intervenția Poliției și reținerea agresorului. Astăzi, prin intermediul purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, Poliția Argeș i-a mulțumit conducătorului auto de pe autobuz

„Spiritul civic al șoferului societății este cel care a contribuit în mare parte la depistarea bărbatului pentru că el, observând incidentul, a închis ușile și l-a ținut pe loc până la sosirea polițiștilor care l-au identificat și condus la audieri. Angajatul Publitrans, pe lângă că a închis ușile ca să nu poată fugi agresorul, i-a distras atenția și l-a ținut de vorbă până la venirea echipajului” a declarat Florin Popa.

CITEȘTE ȘI: DESCINDERI LA PROTECȚIA COPILULUI ȘI ÎNTR-UN SPITAL! CE VIZEAZĂ ANCHETATORII ARGEȘENI?

Vă reamintim că o piteșteancă a fost agresată sexual și pipăită în timp ce se întorcea de la serviciu, chiar într-un autobuz Publitrans. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a urmărit-o pe femeie până la cap de linie, iar acolo, profitând de faptul că nu au mai rămas decât ei doi în autobuz, a mers în spate la ea, și a început să o pipăie. Femeia a fost auzită țipând de șofer și salvată. Deși a fugit, la scurt timp, bărbatul a fost descoperit și reținut pentru 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs