Sorin Apostoliceanu: „Vreau să fiu primarul piteștenilor”

29

Echipa PNL poate schimba Piteștiul! Sorin Apostoliceanu, candidat pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ a declarat că singura soluție ca orașul să se dezvolte este cu o administrație liberală.

„Am mers în toate cartierele Piteștiului. Am vorbit cu oamenii, le-am prezentat ideile, experiența mea. M-am întâlnit cu foarte mulți prieteni virtuali care mi-au arătat ce am făcut împreună. Mi-au mulțumit și au mulțumit că cineva s-a interesat pentru ei.

Echipa Gentea – Ionică nu poate să facă nimic. Nu poate să depolitizeze administrația, nu pot lăsa instituțiile din subordinea primăriei să lucreze, nu vor să facă nimic pentru tinerii din Pitești.

Am primit asigurări din partea PNL că nimeni nu se va amesteca în administrația publică. Echipa este una profesionistă, sunt oameni care au lucrat în privat, sunt profesioniști în diferite domenii.

Vreau să fiu primarul piteștenilor, indiferent de culoarea lor politică. Un vot pentru Sorin Apostoliceanu este un vot pentru a scoate găștile din administrație, un vot pentru locuri de joacă și de agrement, un vot pentru un oraș colorat pentru tineri, este un vot pentru un oraș viu, sănătos.” a spus Sorin Apostoliceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here