prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Spitalul Mioveni angajează! Ce posturi au fost scoase la concurs?

Spitalul Orășenesc Mioveni, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, demedic rezident anul V, specialitatea Pediatrie.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI DE O ȘOFERIȚĂ CU BOLID DE LUX! A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

CALENDAR DE DESFĂȘURARE CONCURS:  

  • depunere dosare de concurs – În termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, pana la data de 13.04.2023 inclusiv , ora 15:00.
  • selecție dosare de concurs și analiza și evaluarea activității profesionale pentru proba suplimentara de departajare (proba D) prevăzută în anexa nr.3 la ordin – în termen de doua zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;
  • afișarea rezultatelor selecției dosarelor de concurs și punctajul rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale pentru proba suplimentara de departajare (proba D) în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de selecție și analiza;
  • depunere contestații privind dosare respinse în termen de o zi lucrătoare de la data afișării;
  • soluționare contestații privind privind dosare respinse în termen de o zi lucrătoare de la depunerea acestora;
  • proba scrisa și proba clinica/practica se organizează în maxim 90 de zile de la publicarea anunțului, la o data care vă fi comunicata și afișată pe site-ul instituției și la sediul acesteia.

Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită  la casieria spitalului. Înscrierile la concurs se fac la Biroul R.U.N.O.S. al Spitalului Orășenesc Mioveni, în termen de 10 zile lucrătoare de la apariția publicațieipana la data de 13.04.2023, ora 15:00,  iar concursul se organizează în perioada cuprinsa intre  31 și 90 de zile de la publicare. Relații suplimentare se pot obține de la Biroul R.U.N.O.S. al Spitalului Orășenesc Mioveni, str.Bd.Dacia, nr.131A, localitatea Mioveni, jud Argeș, număr tel :  0730013970.

Mai multe detalii AICI  

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs