prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sportivi piteșteni, campioni naționali la street dance!

Sportivi piteșteni, campioni naționali la street dance! Clubul „Total Dance Pitești” a reprezentat orașul nostru, în ziua de 25 martie 2023, la Campionatul Național de Street Dance și Breaking Dance, organizat de Federația Română de Dans Sportiv.
Sportivii din cele patru trupe de dans și trei echipe de duo, antrenate la Clubul „Total Dance Pitești”, s-au întors cu medalia de aur la categoria de vârstă 13-15 ani, Secțiunea Street Dance Show, coordonați și antrenați de coregrafii Lisa Maria Schieb și Marin Alexandru Antonio.
„A fost un concurs greu, deoarece au fost foarte mulți participanți din toate zonele țării și nivelul lor de pregătire a fost foarte ridicat. Dar, după multă muncă și depășirea tuturor emoțiilor, trupa de performanță a Clubului <Total Dance Pitești>, <Mafia Balerinelor> a câștigat titlul de campioană națională.”, informează coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs