prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Start, Liga Florilor! CS Dacia Mioveni 2012 întâlnește SCM Craiova în prima etapă!

Handbalul Ligii Florilor revine la Sala Sporturilor Mioveni, în noua ediție de Campionat, una care se anunță extrem de disputată, dacă nu prin prisma ambițiilor declarate de cluburilor participante, cu siguranță prin valoarea jucătoarelor și tehnicienilor care au ales să se înfrunte în campionatul românesc de handbal feminin. Handbalul este sportul de echipă care aduce cele mai bune rezultate pentru România la nivel internațional.
Miercuri, 30 august, de la ora 17,00, Dacia Mioveni, reprezentanta Argeșului în competiție, întâlnește SCM Craiova. Promovată în Liga Florilor pentru campionatul 2020-2021, Dacia Mioveni a reușit să se mențină în selecta competiție a sportului românesc și în acest an are ca obiectiv clasarea peste locurile care duc la barajul de menținere. De cealaltă parte, SCM Craiova a anunțat că vizează în noul campionat locurile din vârful clasamentului, care duc în competițiile europene.
Dacia Mioveni menține tradiția tombolei cu premii pentru copiii și elevii care vin să susțină echipa de handbal a Mioveniului. Și de acestă dată, cei mai norocoși copii vor câștiga gadgeturi la modă sau marele premiu, o bijuterie ”Mingea de aur” oferită de Primera Jewelerry.
Intrare liberă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs