prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Sufletul meu și viața mea a plecat!” Strigăt de durere al unei mame care și-a pierdut fiica la doar 25 ani!

„Copilul meu, Patricia Maria, a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care ma străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolvent al unei facultăți de top din Europa, minte strălucită”, este mesajul transmis de mama Patriciei, o tânără de doar 25 de ani găsită moartă în camera unui hotel din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL PE A1! IMPACT VIOLENT ÎNTRE DOUĂ TIR-URI!

Tânăra, absolventă a unei facultăți de top din Europa, se pare că suferea de depresie, o boală cu care atât ea cât și familia au luptat în ciuda nepăsării de care s-au lovit din partea autorităților.

Tragedia a fost descoperită de recepționeră care a mers să verifice de ce tânăra nu a eliberat camera. Speriată, femeia a anunțat imediat autoritățile care au sosit la fața locului. Pe trupul tinerei nu au fost descoperite urme de violență însă, în cameră au fost găsite medicamente peste tot, inclusiv medicamente mărunțite în baie. Tânăra nu a lăsat un bilet de adio. Mama fetei a povestit că Patricia lua tratament pentru depresie, însă nu crede că tratamentul era administrat corect. Tânăra va fi înmormântată astăzi.

„Copilul meu, Patricia Maria, a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care ma străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolvent al unei facultăți de top din Europa, minte strălucită. A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar ”răul” și că le place.

În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi. Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp, toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat. Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui”, a scris mama tinerei pe o rețea socială.

La aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au curs pe rețelele sociale.

  • „Nu exista durere mai mare decât să îți vezi copilul murind. Va doresc putere de a înțelege și de a trece peste această încercare. Dumnezeu e mare!
  • Un copil minunat și ambițios cu multe vise și reușite. Dumnezeu să o odihnească!
  • Ce durere! Ce pierdere! Doamne!!!
  • Cumplit! Drum lin în lumină, fată frumoasă și deșteaptă! Îmi pare foarte rău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs