prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Sunt total apatici, nu îi interesează!” Primarul Gentea – dezamăgit de jucătorii străini de la FC Argeș!

Jucătorii străini de la FC Argeș nu se implică la antrenamente sau în meciurile din Superligă sau din Cupa României, a declarat primarul Cristian Gentea. Edilul municipiului Pitești susține că fotbaliștii aduși de la echipe din străinătate sunt ultimii care vin la antrenamente, stau cu căștile în urechi și dau dovadă de nepăsare. De asemenea, primarul Gentea a mai spus că noua viziune a clubului din Trivale este cea de a crește copii de la Centrul de Juniori, ocazie cu care l-a criticat pe Andrei Prepeliță, fostul antrenor al FC Argeș, pentru faptul că nu a acordat atenție copiiilor.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! ÎNCEPE DEMOLAREA STADIONULUI „NICOLAE DOBRIN”! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

„Astă vară trebuia să aducem antrenor cu licență Pro, ca să nu mai avem astfel de probleme. Trebuia să spunem de la început că ne interesează jucătorii români și să creștem copii de-ai noștri. Să nu vă gândiți că cu Prepeliță nu s-a putut, că a spus că el nu crește copii, că are un target de îndeplinit. Cu Croitoru să nu credeți că a fost strict dorința noastră de a avea cât mai mulți copii la antrenamentele echipei mari. Noi i-am vrea și în teren, dar sunt destul de fragezi. Așa că, Stoica, Pârvu, Badea, Dinoci, Adelin, Brici și Betini, noi i-am solicitat. Nu pe ei ca atare. Șeful Centrului de Juniori are ultimul cuvânt. Sunt dezamăgit. I-am văzut pe jucătorii străni că sunt total apatici, nu îi interesează, vin ultimii la antrenament și stau cu căștile în urechi și se dezbracă în ultimul minut. Șanse sunt, (n.r.-evitarea retrogradării) depinde doar de ei! Astăzi se plătesc salariile la zi doar ca să luăm licența. Altfel nu le-am da niciun ban!” a declarat Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs