Surse: Liberalii argeșeni – val de numiri la Centru

600

După o perioadă în care au fost numiți pe bandă rulantă membrii de la PMP și ALDE, se pare că a venit și vremea liberalilor să fie propulsași în funcții la Centru. Surse din filiala argeșeană au declarat că în această săptămână vor veni numirile pentru posturile de director tehnic la Apele Române, dar și pentru funcția de vicepreședinte la Rezervele Statului.

Nu este, însă, exclus ca și alți membrii din PNL Argeș să prindă funcții călduțe în instituțiile de la nivel național. Aceleași surse susțin că liderul liberalilor argeșeni, Adrian Miuțescu a reușit să neagocieze cu conducerea centrală a partidului ca filiala din Argeș să prindă mai multe numiri față de alte filiale din țară, argumentul fiind rezultatele foarte bune de la alegerile europarlamentare și prezidențiale.

De asemenea, se pare că Argeșul este printre singurele județe din țară unde s-a adjudecat funcția de prefect. În schimb, din cauza unor tergiversării adoptării noului Cod Administrativ, prefectul trebuie neapărat să fie funcționar public. Astfel, urmează să vedem dacp liberalii argeșeni au muncit pe brânci pentru a fi „premiați” sau au muncit pentru ca membrii ALDE și PMP să prindă numiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here