prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânăr de 20 ani oprit cu focuri de armă pe A1!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul, având dreptul de a conduce suspendat.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 15 octombrie a.c.,  un tânăr de 20 de ani, din București, ar fi condus un autoturism, pe DN7C, până la km. 110 al autostrăzii A1 – București-Pitești, având suspendat dreptul de a conduce vehicule, refuzând în repetatea rânduri să oprească la semnalele polițiștilor, motiv pentru care au fost efectuate mai multe focuri de avertisment pentru oprirea acestuia.

Reamintim faptul că, în noaptea de 15 spre 16 octombrie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.