Tânăr din Câmpulung, arestat preventiv pentru furt și tâlhărie

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările în dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și tâlhărie și au reținut un tânăr de 18 ani, din Câmpulung.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iunie a.c., cel în cauză, împreună cu alți trei minori, toți din Câmpulung, ar fi sustras bani și bunuri de la mai multe persoane de pe raza municipiului Câmpulung”, informează IPJ Argeș. Se pare că aceștia își făcuseră un obicei de a fura de la persoanele vârstnice.

Distribuie prietenilor

Pentru administrarea probatoriului, în cursul dimineții de miercuri, 10 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat șase percheziții domiciliare în municipiul Câmpulung, la locuințele celor în cauză. În urma perchezițiilor, au fost recuperate bunuri în valoare de 4.000 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 70 % din valoarea prejudiciului.

În ziua de 10 iunie a.c., tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Vineri, instanța a dispus ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Foto: arhivă.