prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tânără de 16 ani – bătută cu bestialitate și sechestrată de iubitul gelos! Ce a pățit bărbatul?

Bătută cu bestialitate și sechestrată ore în șir de iubitul gelos de 21 de ani este drama prin care a trecut o tânără de 16 ani din Pitești. Fata s-a dus la începutul lunii au gust la băiat acasă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între cei doi din cauza geloziei tânărului. După ce a amenințat-o, tânărul nu i-a dat voie mai bine de două ore să plece și a bătut-o cu bestialitate. La un moment dat, fata a reușit să scape din mâinile iubitului gelos și s-a dus acasă unde a povestit părinților prin ce a trecut.

CITEȘTE ȘI: ACUM! FETIȚĂ DE ȘAPTE ANI RĂNITĂ ÎN ACCIDENT! SMURD – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Aceșia împreună cu fata au mers la poliție, unde au povestit tot ce s-a întâmplat. Tânărul a fost dus la audieri, unde a recunoscut ce a făcut. De asemenea, tânăra și-a scos certificat medico-legal prin care să dovedească că aa avut nevoie de mai multe zile de îngrijri medicale. După administrarea probatoriului, bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv. Recent, magistrații de la Judecătoria Pitești au decis să îl trimită pe tânăr trei ani de închisoare cu executare. Acesta a fost 1săltat în cursul zilei de ieri de oamenii legii și dus la penitenciar.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 22 de ani, din Pitești, condamnat la 3 ani de închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Bărbatul a fost încarcerat” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs