prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tată cu chip de monstru! Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râu!

Gestul unui tată a cutremurat întreaga țară. Bărbatul și-a aruncat bebelușul nou-născut în râu, iar trupul micuțului nu a fost găsit nici până acum. Autoritățile îl caută neîncetat, după ce mama copilului a mers la poliție și a dezvăluit fapta oribilă.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un caz mai puțin înțeles. Un individ și-a aruncat propriul copil în râu, la puțin timp după naștere. Acesta l-ar fi înfășurat pe micuț într-o pungă de plastic.

Mama pruncului este cea care ar fi mers la poliție să anunțe că partenerul ei i-a luat pur si simplu copilașul, imediat după naștere, și l-ar fi aruncat în râu. Fătul s-ar fi născut prematur și nu se știe dacă era sau nu viu în momentul în care ar fi fost înfășurat într-o pungă și aruncat în apă.

Polițiștii au verificat terenul, timp de mai multe ore, dar fără succes.

Trupul copilașului nu a fost încă găsit, iar oamenii legii au început o anchetă penală și continuă cercetările în acest caz.

Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem pentru infracțiunea de omor.

Se pare că este vorba despre o familie cu o situație financiară precară, cuplul locuind în niște barăci improvizate, din Capitală, zona Ciurel, Sectorul 6.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs