prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Tati, îți dau alocația mea!” Un copil de 8 ani își imploră tatăl să nu-i omoare mama! Femeia, împușcată în fața blocului!

„Tati, îți dau alocația mea!” Un copil de 8 ani își imploră tatăl să nu-i omoare mama! Femeia, împușcată în fața blocului! Caz șocant! Un bărbat de 53 de ani și-a ucis fosta soție în fața blocului unde locuia femeia, sub privirile îngrozite ale celor doi fii, de 6 și 8 ani. Băiețelul mai mare și-a implorat cu disperare tatăl să nu-i omoare mama, spunându-I că face orice, ba chiar îi dă și toate economiile lui. Fără rezultat. Câteva secunde mai târziu s-a auzit o împușcătură iar femeia a căzut răpusă la pământ.

CITEȘTE ȘI: DRAMĂ ÎN FAMILIA AFACERISTULUI JOHN BRĂNESCU! MOTIVUL PENTRU CARE FRATELE SĂU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ!

Cu sânge rece, bărbatul și-a împușcat fosta soție în cap, în timp băieții lor se uitau. Hedvig S., în vârstă de 41 de ani, a fost declarată decedată 40 de minute mai târziu. Individul a executat-o pe mama copiilor lui în fața blocului unde locuia femeia, în Aalborg.

„Tati, îți dau alocația mea!”

Fiul cel mic s-a speriat și s-a îndepîărtat, însă fratele lui mai a încercat să-l împingă. În încercarea de a-și salva mama, i-a spus că îi dă alocația și toate economiile lui.

„Cel mic s-a tras, cel de 8 ani a încercat să mă împingă. Apoi a spus ceva de genul: Tată, îți dau alocația mea! Am văzut că era speriat. Nu i-a fost frică de mine, era speriat că i s-ar putea întâmpla ceva mamei lui. Totul a fost ca într-un vis. M-am trezit abia după ce am tras cu pistolul.”, a declarat bărbatul în fața instanței, potrivit tv2nord.dk.

„Ori mă omori tu, ori te omor eu!”

Bărbatul de 53 de ani a cunoscut-o pe Hedvig în 2010 iar în 2011, s-au căsătorit.  Căsătoria nu a durat mult, în 2017 cei doi divortând. Se pare că bărbatul nu a acceptat acest divorț și de aici s-a dezlănțuit iadul. În 2018, a primit interdicție să se mai apropie de femeie, dar îi scria mereu. Într-un e-mail din 2020, el o amenință: „Ori mă omori tu, ori te omor eu!”.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul ar fi încălcat ordinul de restricție de 33 de ori. Pe 17 septembrie 2021, a așteptat-o în mașina lui când ea s-a întors acasă cu cei doi fii ai lor. Băieții alergau înainte spre casă. A coborât și a strigat-o pe nume. Când l-a văzut, a început să fugă, a vrut să se salveze pe ea și pe copii. Bărbatul a prins-o din urmă și, în ciuda rugăminților fiului de 8 ani de a-i cruța mama, a scos arma de sub jachetă și a împușcat pe Hedvig în cap. Mai mulți vecini și trecători au privit șocați scena care se derula în fața lor, iar în aceste zile toți depun mărturie în instanță. Verdictul este așteptat pe 30 mai 2023.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs