Tenismena Ana Bogdan susține pasiunea ei și la Câmpulung!

29

Tenismena Ana Bogdan susține pasiunea ei și la Câmpulung! Fiind într-o relație cu Norris Măgeanu, președintele FRAS, tenismena s-a legat sufletește de orașul de la poalele Mateiașului și se implică în fel de fel de acțiuni în timpul liber.

De curând, tenismena Ana Bogdan și-a dăruit rachetele unor câmpulungeni! Ana Bogdan este tânăra care a reuşit să cucerească lumea prin meciurile sale de tenis disputate de-a lungul timpului, iar acum, la Câmpulung, sportiva a decis să premieze şi alte tinere care practică tenisul, oferindu-le cadou câteva dintre rachetele sale personale cu care a jucat meciuri marcante.

Evenimentul a avut loc pe cel mai înalt deal din România, chair la Focul lui Sumedru. Pentru rezultatele deosebite la concursurile de tenis, cinci copii de la Clubul Sportiv Ceramus au fost premiaţi de Ana Bogdan.

,,Familia Ceramus numără peste 70 de sportivi în momentul de faţă şi suntem bucuroşi că ne-aţi oferit această oportunitate”, a transmis antrenorul Ciprian Drăgoi.

Au primit rachetele Anei Bogdan sportivele: Bratu Karina şi Băltei Daria, Teodora Naghi, care are 11 ani şi este inclusă în Lotul Naţional al României, Şipoteanu Ilinca şi Daria Pastoric.