prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Teribilism! Șicanare periculoasă între două TIR-uri, pe Valea Oltului! La un pas de tragedie!

Imagini de un teribilism ieșit din comun au fost filmate recent pe Valea Oltului. Concret, în imaginile surprinse de o cameră de bord, se poate observa cum un cap tractor a fost la un pas să ajungă în Olt după ce a intrat în depăşirea maşinii care a surprins momentul. TIR-ul din faţă nu l-a lăsat să încheie depăşirea, motiv pentru care şoferul capului tractor a fost nevoit să tragă stânga de volan şi a ajuns pe malul râului.

Mai mulți participanți la trafic cât și cei care au vazut imaginile postate pe rețelele de socializare condamnă dur gestul ambilor șoferi, spunând că trebuie să fie sancționați drastic. „Cel fără remorcă a făcut o manevră excepţională, evitând un accident foarte grav, dar şoferul din faţă nu s-a asigurat deloc… Nu înţeleg de ce cu filmarea asta nu e suficient să îi bagi pe amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti.”, a comentat un internaut.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs