Terifiant! Tânără găsită fără suflare într-o valiză! Criminalul – de negăsit!

Descoperire șocantă în această dimineață, când o tânără a fost găsită fără suflare și în stare de putrefacție într-o remorcă. Din primele informații, se pare că locuitorii au alertat autoritățile din cauza mirosului greu, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE LA CJ ARGEȘ! CINE VA CONDUCE JUDEȚUL ÎN URMĂTORII 4 ANI?

Astfel, anchetatorii au găsit trupul femeii ascuns într-o valiză, acoperită cu nisip, în remorca din parcarea zonei rezidențiale. Cercetările sunt în plină desfășurare, iar din primele date, ar fi vorba chiar de o crimă. Corpul femeii a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru necropsie.

O altă femeie, în stare gravă, într-un apartament din bloc

De asemenea, după descoperirea trupului tinerei, au apărut informații cu privire la faptul că, într-un apartament din zonă, s-ar afla o persoană sechestrată. În urma cercetărilor, informația s-a confirmat. Aceștia au găsit acolo o femeie în stare gravă, nemâncată, cu răni pe tot corpul.

În acest moment, nu se cunoaște legătura dintre cele două femei, însă localnicii spun că ar fi vorba despre un caz de proxenetism. Totodată, aceștia povestesc că, din apartament, se auzeau des certuri între femei și bărbați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.