The Motans pe scenă la prima ediție a AnalogueFestival!

Cu siguranță le-ați auzit melodiile la radio, dar este timpul să-i vedeți cântând live la prima ediție a AnalogueFestival din luna septembrie. Pregătește-te pentru un concert ca nimeni altul și hai să cântăm din toată inima cu The Motans pe scenă!
Cumpără-ți biletele Early Bird acum: https://bit.ly/Entertix_AnalogueFest

 

Reamintim faptul că, în perioada 2-4 septembrie, zeci de artiști naționali și internaționali vor face spectacol la cel mai mare eveniment din Sudul României. Argeșul va fi gazda celui mai mare festival de muzică care va avea loc la Mioveni în perioada 2-4 septembrie 2022 pe o suprafață de 75 mii mp. Organizatorii evenimentului sunt Centrul Cultural Mioveni, Primăria și Consiliul Local Mioveni.

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni și se adresează cu precădere tinerilor din generația persoanelor preocupate de teme precum: tehnologie și educație, sănătate, natură, responsabilitate socială, o generație deschisă inovației și unor experiențe noi, fără prejudecăți, conectată la temele și preocupările tinerilor din aceeași generație la nivel internațional.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.