prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bani în plus la salariu. Vezi când vor intra pe card!

Tot mai multe companii din România vor oferi angajatelor, în acest an, de 8 Martie, tichete cadou pe suport electronic, arată o analiză de specialitate. În ceea ce priveşte distribuţia geografică, cele mai multe angajate sunt din Bucureşti şi Ilfov (22%), Argeş (7%), Bacău (6%) şi Bihor (5%).

CITEȘTE ȘI: MARCEL CIOLACU: „NICI O PENSIE NU SCADE CA EFECT AL NOII LEGI!”

Guvernanții au venit, în ultima perioadă, cu fel și fel de măsuri de sprijin pentru români. De la carduri sociale, tichete pentru plata facturilor, până la plafonarea prețurilor alimentelor sau a energiei electrice și a gazelor. Dar asta nu este tot! Angajații români au avut parte și de o serie de beneficii, pe care poate până în acest moment nu le aveau. Și nu ne referim aici doar la zilele libere, al căror număr a crescut, ci și la tichete cu ocazia diverselor sărbători, care au fost de un real ajutor pentru aceștia.

Cadou pentru sute de mii de salariați!

O categorie de angajați va primi o sumă de bani în plus la salariu. Este vorba despre sute de mii de salariați, doamne, care vor beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. Acestea vor fi recompensate de angajatori, cu ocazia zilei de 8 martie, cu tichete cadou pe suport electronic, de până la 300 de lei, sumele alocate nefiind supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale. În plus față de tichetele cadou, mulți angajatori decid să ofere și o zi liberă tuturor angajatelor în ziua de 8 martie, oferindu-le astfel posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de timpul liber alături de familie și prieteni.

Ziua Internațională a Femeii – motiv pentru apreciere și recunoștință față de doamne

Din datele Up România, anul trecut, numărul celor care au ales să ofere angajatelor acest beneficiu extrasalarial a fost în creștere cu 58%, comparativ cu 2022. De asemenea, numărul femeilor care l-au primit a crescut cu 37%, comparativ cu anul precedent. Din datele Up, sumele încărcate pe cardurile cadou, de Ziua Femeii, sunt cheltuite în mai puțin de o lună de la alimentare, iar cele mai multe dintre beneficiare aleg să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare, să-și reînnoiască garderoba sau să cumpere articole pentru copii.

“Ziua Internaţională a Femeii este un bun prilej pentru angajatorii din România să-şi arate aprecierea şi recunoştinţa faţă de femeile din companie. Acestea pot primi până la 300 de lei, de 8 Martie, prin cardul cadou, sumele alocate nefiind supuse impozitului pe venit şi contribuţiilor sociale. Din datele Up România, anul trecut, numărul celor care au ales să ofere angajatelor acest beneficiu extrasalarial a fost în creştere cu 58%, comparativ cu 2022. De asemenea, numărul femeilor care l-au primit a crescut cu 37%, comparativ cu anul precedent“, se arată în analiza Up România.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs