Tineri de 17 și 18 ani, morți în urma unui accident rutier!

4

Tragedie pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești! Doi tineri de 17 și 18 ani au decedat pe loc în urma unui accident rutier după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal de un autocar. Cel de-al treilea este în stare gravă, la spitalul județean din Pitești, fiind transferat de urgență din cauza leziunilor și politraumatismelor cu care s-a ales în urma accidentului rutier, acesta având tot 18  ani.

Este al șaselea accident mortal pe drumul național care leagă Câmpulungul de Pitești, de la începutul anului până în prezent. Șoferul care gonea mașina cu numere roșii, marca Opel este din Godeni și nu avea permis de conducere.

Acesta se pare că a făcut niște manevre greșite în trafic și din cauza vitezei excesive a ajuns cu mașina sub un autocar care circula pe acest drum. Din fericire în autocar nu se aflau pasageri, mașina îndreptându-se spre garaj.

La fața locului au intervenit două mașini de la Descarcerare una de la Câmpulung, alta din Mioveni dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri. Tânărul de 17 ani, după ce a fost extras din mașină a decedat la fața locului, iar cel de 18 ani a murit în Ambulanță pe drumul spre spitalul Câmpulung. Mașina avariată este daună totală, după ce a fost decopertată pentru extragere victimelor de către pompieri.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.