prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tineri prinși cu viteză amețitoare pe drumul expres Craiova-Pitești! Și-au riscat viața!

Tineri prinși cu viteză amețitoare pe drumul expres Craiova-Pitești! Și-au riscat viața! Doi tineri și-au riscat viața după ce au circulat cu viteze de peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești, în zone în care limita maximă este de 120km/h. În primul caz, polițiștii  Serviciului Rutier Olt au depistat un autoturism care circula cu viteza de 204 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Mașina a fost oprită, iar la volanul acesteia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Samarinești, județul Gorj.

CITEȘTE ȘI: CAZ TULBURĂTOR! COPILĂ DE 12 ANI VIOLATĂ DE UN TÂNĂR ÎN CURTEA BISERICII!

Ulterior, polițiștii au prins tot pe Drumul Expres 12, în afara comunei Valea Mare, un autoturism ce circula cu viteza de 236 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. De această dată, la volanul autoturismului a fost identificat tot un tânăr, dar în vârstă de 28 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița.

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberată câte o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs