prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tradiția continuă! Cele mai bune firme din Argeș – premiate de CCIA!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat  miercuri, 19 octombrie la Complexul Star din Bascov Gala de Premiere Topul Firmelor din Argeș 2022, o radiografie a celor performante firme din Argeș pe baza rezultatelor financiare centralizate din anul anterior. Topul Firmelor din Argeș, o tradiție ajunsă la ediția XXVII-a, a renuit seara trecută mediul de afaceri argeșean, dar și pe cel administrativ, și au fost au fost premiate cele mai performante afaceri din Argeș.

„Topul Firmelor din Argeș a fost momentul în care am premiat pe reprezentanții  mediului de afaceri și totodată o excelentă ocazie de a aduce împreună și de a crea conexiuni între oamenii de afaceri din Argeș. Evenimentul nostru, ajuns anul acesta la cea de-a XXVII-a ediție a fost onorat de prezența numeroasă a celor mai importante companii din Argeș, a reprezentanților Camerei de Comerț și Industrie a României – în persoana Domnului Președinte Mihai Daraban, a Domnului Secretar General Ovidiu Silaghi și a Domnului Consilier Șerban Mihăilescu), a reprezentanților administrației locale – Consiliul Județean Argeș, Instituția Prefectului Județul Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și a reprezentanților mediului academic – Universitatea din Pitești. De asemenea, au răspuns invitației noastre parlamentari de Argeș, primari,  precum și reprezentanții presei locale. TUTUROR PARTICIPANȚILOR vă adresăm calde mulțumiri!”  este mesajului președintelui CCIA Argeș, George Caval.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs