prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trafic infernal în Centrul Piteștiului! Evitați zona!

Trafic infernal în Centrul Piteștiului! Evitați zona!

În ultimele zile, se circulă tot mai dificil în zona de Centru a Piteștiului, pe tronsonul cuprins între Colegiul I.C.Brătianu și Finanțe Argeș. Șoferii stau chiar și zeci de minute blocați în coloane interminabile pentru a traversa centrul orașului din cauza lucrărilor de asfaltare care nu durează de ieri, de azi, ci de aproximativ două luni.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL DE 12 ANI-VIOLAT DE UN AFACERIST! DETALII HALUCINANTE!

trafic zinca e1697008410326

Încă de la primele ore ale dimineții, nervii șoferilor sunt întinși la maxim, iar timpii de așteptare sunt foarte mari. De multe ori, efectiv nu se circulă, șoferii stau blocați pe prima bandă, cea de-a doua fiind și ea închisă din cauza săpăturilor și a utilajelor aduse la fața locului.

Astfel, indiferent de oră, se creează ambuteiaje, iar șoferii care vor să ajungă la serviciu sau cu copii la școală ( cu atât mai mult cu cât în zonă există mai multe unități de învățământ) sunt nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare, de cele mai multe ori nereușind să ajungă la timp.

De asemenea, la această oră se circulă bară la bară, iar valorile de trafic vor crește în următoarele ore, existând riscul unui blocaj total.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs