prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! A murit! Doliu imens într-o instituție din Argeș!

Doliu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș! Greu ne găsim cuvintele în momentele tragice din viață. Ieri, 10 mai, o veste tristă a venit din partea instituției.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

Mihaela Gheorghe, un munte de omenie, un om care își trata colegii cu respect, cu zâmbetul mereu pe buze și cu sufletul deschis pentru a ajuta pe oricine avea nevoie, a pierdut lupta cu viața și a lăsat în urmă doar lacrimi și o durere care nu se va vindeca niciodată.

Iată mesajul cutremurător care anunța trecerea în neființă a Mihaelei

„Cu profundă tristețe, anunțăm trecerea la cele veșnice a bunei noastre colege Mihaela Gheorghe, inspector superior în cadrul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap. În aceste momente grele, în care un om bun a lăsat în urmă durere si tristeţe, suntem alături de familia greu încercată.
Cei care au apreciat-o îi pot aduce un omagiu, trupul neînsuflețit făcând un ultim popas la casa părintească, din satul Fata, nr. 141, comuna Vedea. Înmormântarea va avea loc duminică, la Vedea, la ora 12.00.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere!

Conducerea și colegii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs