prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Bărbat strivit de camion pe trecerea de pietoni! A murit pe loc!

Tragedie! Bărbat strivit de camion pe trecerea de pietoni! A murit pe loc! Un bărbat în vârstă de 91 de ani, care traversa pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de un camion. Vehiculul, care transporta un excavator, a lovit apoi un stâlp de electricitate, firele fiind căzute pe carosabil.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI DE O ȘOFERIȚĂ CU BOLID DE LUX! A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Bărbatul, în vârstă de 91 ani, a murit pe loc strivit de camion. Accident cumplit s-a petrecut  în comuna Copăcelu, din judeţul Vâlcea.

„Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea, în zona Copăcelu, pe DN 67, unde un ansamblu de transport utilaje grele, a lovit un pieton. În urmă accidentului, autocamionul a acroşat fire de electricitate, acestea fiind căzute la pământ. În accident este implicat un autocamion care transporta un excavator. În urmă impactului stâlpul din beton a fost rupt.”, precizează ISU Vâlcea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs