prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copil de 12 ani-căzut cu motocicleta într-o prăpastie!

Un copil de numai 12 ani a căzut cu motocicleta într-o prăpastie după ce a a ieșit cu părinții și prietenii la o plimbare. Alerta a fost dată chiar de tatăl copilului care a precizat că micuțul a căzut într-o prăpastie adâncă, Maramureș în zona muntoasă a Vârfului Iancu din Cavnic, județul Maramureș. Zona respectivă este una greu accesibilă, astfel încât salvatorii sunt nevoiți să mearga mai mulți kilometri pe jos. Aceștia mai au 45-50 de minute până să ajungă la băiatul rănit.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN POLIȚIE! CHESTORUL FĂTULOIU-MOARTE FULGERĂTOARE!

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 12 ani din Cavnic se afla într-o prăpastie la aproximativ 50 metri de D.C.183 C, fiind în stare semiconștientă,  fiindu-i acordate primele îngrijiri medicale de către un echipaj Salvamont . Victima a fost preluată de către un elicopter SMURD și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Cluj-Napoca. Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, precizează IPJ.

„Acţiunea a constat în stabilizarea băiatului, extragerea şi transportul acestuia până la echipajul SMURD –  Terapie Intensivă Mobilă.  La acţiune au participat toate structurile, Poliţia MM, SMURD MM, STS MM (mulţumiri pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului fapt care a scurtat timpii intervenţiei) şi Jandarmeria Montană MM. Datorita leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluând accidentatul iar în acest moment îl transportă la Spitalul din Cluj Napoca. Acţiune încheiată. Salvatorii montani s-au retras la bază.”, a transmis Salvamont Maramureş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs