prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copil de 16 ani tăiat cu polizorul de propriul tată! Nu a avut nicio șansă!

Tragedie! Copil de 16 ani tăiat cu polizorul de propriul tată! Nu a avut nicio șansă!

Tragedie! Un copil de 16 ani a fost ucis cu bestialitate de propriul tată, cel care în loc să îl protejeze și să îl îndrume, a ales să îl taie cu un polizor. Cadavrul copilului a fost descoperit de tatăl criminalului când s-a întors acasă.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ CĂPITANI! CUM VREA TUDOSE SĂ DEZAMORSEZE SITUAȚIA?

Bunicul, în vârstă de 67 de ani, a fost cel care a făcut descoperirea macabră după ce s-a întors de la spital unde fusese să își viziteze soția. Acesta a văzut curtea casei răvășită și pe fiul său stând pe scări, fără nici o urmă de remușcare. Dându-și seama că ceva rău s-a întâmplat, bunicul s-a îndreptat rapid spre casă, moment în care a fost avertizat de fiu: „Nu aș intra acolo dacă aș fi în locul tău. Am ucis pe cineva. Poate că trebuie să suni la poliție”

Băiatul, elev în clasa a IX-a, muncea pe perioada vacanțelor cu scopul de a strânge bani pentru a-și cumpăra o mașină. Din nefericire, nu a apucat să facă acest lucru, viața fiindu-i cruțată într-un mod groaznic, de propriul tată.

Tatăl criminalului a spus poliției că „nu era neobișnuit ca fiul său să vorbească bizar” și că fiul său a consumat metamfetamină. Tragedia s-a petrecut recent în SUA.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.