prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copil de 4 ani găsit fără suflare în microbuz! Detalii cutremurătoare!

Un copil de patru ani a fost găsit fără suflare după ce a fost lăsat opt ore în microbuzul școlar în plin soare. Din primele informații, se pare că șoferul ar fi avut impresia că l-a lăsat la creșă înainte de a descoperi mai târziu în aceeași zi că se afla în vehiculul său, după o căutare frenetică. Copilul era deja mort când a fost găsit sub unul dintre locurile din microbuz, relatează Mirror.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Temperaturile maxime din zonă au ajuns la aproape 40 de grade Celsius. Oficialii nu au confirmat încă dacă decesul copilului a fost legat de temperaturi. Vehiculul aparţinea unui operator privat și nu făcea parte din serviciul gratuit de administrare a școlii al consiliului local. O anchetă a poliției a continuat aseară.

Tragicul incident a avut loc în Sao Paulo, Brazilia, în cartierul Mooca, la vest de centrul orașului. Se întâmplă la doar o lună după ce Apollo Gabriel Rodrigues, în vârstă de 2 ani, a murit pe 14 noiembrie, după ce ar fi fost uitat de șoferul său de microbuz școlar și de soția bărbatului care lucrează ca supraveghetor, la nord de centrul orașului Sao Paulo.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs