prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copil de 6 ani găsit mort la 30 de minute după ce a dispărut!

Un copil de numai șase ani a fost găsit mort la doar o jumătate de oră după dispariția de acasă. Din primele informații, se pare că băiețelul, care era crescut numai de bunică, a plecat de acasă și a ajuns lângă albia unui râu, unde a căzut și s-a înecat.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL PE DRUMUL PITEȘTI-SLATINA! BĂRBAT SPULBERAT DE TIR!

Bunica este cea care a alertat autoritățile iar salvatorii au început imediat să-l caute pe micuț. La 30 de minute de la sesizare, băiatul a fost găsit fără suflare în albia unui afluent al râului Crișul Alb, din Chisindia, iar medicii, în ciuda tuturor eforturilor depuse, nu au mai putut să îi salveze viața și au constatat decesul. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

„În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei.”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs