prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copilă de 11 ani împușcată mortal după o ceartă între vecini!

Tragedie! Copilă de 11 ani împușcată mortal după o ceartă între vecini! Caz șocant! O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal, în urma unei dispute între vecini. Din primele informații, se pare că cele două familii se aflau de ceva timp în conflict, motivul principal fiind o bucată de teren dintre proprietăți.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! PATRU ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC ÎN PITEȘTI! AFLĂ ZONELE AFECTATE!

Supărat pe familie, vecinul a scos arma și a tras la întâmplare. Victimă i-a căzut copila de 11 ani care a murit pe loc. Și părinții acesteia au fost răniți și transportați de urgență la spital iar sora ei în vârstă de opt ani este în stare de șoc. Incidentul a avut loc sâmbătă seara în Saint-Herbot, un sat de lângă Quimper, în Bretania, în nord-vestul Franței. Suspectul, despre care se spune că este cetățean olandez, și soția sa au fost arestați.

 „Noi cunoșteam bine familia. În fiecare an se face o sărbătoare în sat și ei veneau mereu. Este de neînțeles să împuști un copil. Nimeni nu poate înțelege cum s-a putut întâmpla asta.”, a declarat Marguerite Bleuzen, primarul comunei Plonévez-du-Faou.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs