prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Copilă de 15 ani-moarte suspectă! A sângerat până la ultima suflare!

Tragedie! Copil de 15 ani-moarte suspectă! A sângerat până la ultima suflare! Moarte tragică și multă suferință în familia unei tinere care visa la un viitor strălucit. Inima ei a încetat să mai bată pentru totdeauna. Totul a început astăzi cînd, dintr-o data, copilei a început să îi curgă sânge din nas. Și pentru că hemoragia nu se mai opera, colegii au chemat ambulanța.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIST ÎNJUNGHIAT ÎN GÂT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! CRIMĂ SAU SINUCIDERE?

Era prea târziu, însă, și, din nefericire, copila intrase în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă, fără rezultat. Din nefericire, au fost nevoiți să constate decesul. Până și medical de familie din localitate a venit rapid să le întindă o mână de ajutor. Cu toții au făcut echipă în speranța că o pot salva. Nu au mai reușit. Inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Adolescenta nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca necropsia să stabilească cu exactitate cauza decesului. Tragedia s-a petrecut astăzi în localitatea Bălești, județul Vrancea.

 „Serviciul de Ambulanță din Vrancea a fost alertat marți în jurul orei 10:47, atunci când s-a cerut ajutorul pentru o fată de 15 ani cu epistaxis (hemoragie nazală). La fața locului s-a deplasat o ambulanță tip B2 cu asistent medical, de la Substația Nănești, precum și o ambulanță tip C2 cu medic.

La sosirea primului echipaj s-a constat că fata era în stop cardio-respirator. Inima ei încetase să mai bată și nu mai respira. După cum e protocolul în astfel de situații, s-au început imediat manevrele de resuscitare, care au continuat și după sosirea echipajului cu medic. Din nefericire, fata nu și-a mai recăpătat pulsul, fiind declarat decesul.”, precizează reprezentanții Ambulanței.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs