prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Cunoscut medic piteștean-mort într-un grav accident de circulație!

Tragedie! Cunoscut medic piteștean-mort într-un grav accident de circulație!

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică dimineață, pe DN 1, la kilometrul 18, în Otopeni când o mașină a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului puternic, un bărbat a murit pe loc. Din primele informații, se pare că este vorba despre medicul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul privind mita de la Institutul „Marius Nasta”, originar din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: ACCIDENT GRAV! TREI MAȘINI DISTRUSE ȘI PERSOANE RĂNITE DUPĂ CE UN COPAC A CĂZUT PESTE ELE!

poza principala cornel petreanu 150x150 1

Surse judiciare merg pe mai multe piste, luând în calcul și o posibilă sinucidere. Cornel Petreanu se afla singur în mașină și mergea pe sensul spre Ploiești. Se pare că înainte de accident, medicul ar fi mers la o biserică.

Reamintim faptul că, medicul Cornel Petreanu de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” se afla sub control judiciar, fiind cercetat pentru luare de mită. Anchetatorii au găsit la el acasă suma de 50.000 de euro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs