prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Doi tineri și un copil-morți într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu!

Tragedie! Doi tineri și un copil-morți într-un grav accident! A fost activat Planul Roșu! Un accident mortal de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp după ce două autoturisme și o autoutilitară s-au ciocnit violent. Din primele informații, se pare că șase persoane au rămas încarcerate. Din nefericire, trei dintre ele, printre care și un copil de 6 ani, au murit.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE A1! UN CAMION-TRANSFORMAT ÎNTR-UN MORMAN DE FIARE!

Planul Roșu de intervenție a fost activat imediat iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, descarcerarea, poliția și ambulanțe. Din nefericire, pentru un bărbat de 45 de ani, o femeie de 31 de ani şi un copil de 6 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare. Tragicul accident de circulație s-a produs, astăzi, în comuna Secuieni, județul Neamț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs