prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Fată de 16 ani-găsită moartă lângă cuptor! Detalii terifiante!

O copilă de 16 ani a fost găsită fără suflare, în noaptea de marți spre miercuri, în apartamentul în care locuia. Fata a fost găsită de tatăl ei căzută lângă cuptorul pornit. Cel mai probabil, aceasta a murit intoxicată cu monoxid de carbon de la cuptorul care a fost găsit deschis.

CITEȘTE ȘI: ACUM! BICICLIST SPULBERAT DE MAȘINĂ ÎN PITEȘTI! INTERVINE SMURD!

Părintele a sunat imediat la 112, iar ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj specializat au sosit la fața locului și au intervenit pentru salvarea fetei de 16 ani. Din nefericire, copila nu a putut fi salvată, constatându-se decesul. Tragicul eveniment s-a petrecut în Vaslui. Cel mai probabil, copila a pornit aragazul pentru a se încălzi. Cazul a fost preluat de polițiștii de la IPJ Vaslui.

„La sosirea echipajului de intervenție, în locuință a fost găsită  inertă o tânără în vârstă de aproximativ 16 ani. Din  nefericire, intervenția echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică.”, au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs