Tragedie! Femeie ucisă de un șofer beat și drogat, chiar de ziua ei! Detalii cutremurătoare!

 Tragedie! Femeie ucisă de un șofer beat și drogat, chiar de ziua ei! Detalii cutremurătoare!

Tragedie! O femeie a fost ucisă de un şofer beat și drogat care, în loc să frâneze, a accelerat și a intrat direct în ea. Din primele informații, se pare că bărbatul, cu o alcolemie record, a intrat cu mașina într-un grup de trei persoane. Se pare că venise la un cămin de bătrâni pentru a-i aduce mâncare mamei lui.

CITEȘTE ȘI: VAL DE ACCIDENTE ÎN ARGEȘ! TREI PERSOANE – TRANSPORTATE DE URGENȚĂ LA SPITAL!

Nicolata, în vârstă de 56 ani, nu a avut nicio șansă. Ieșise la poartă să primească un tort de ziua ei când a fost, pur şi simplu, prinsă între două autoturisme şi purtată zeci de metri. A vrut să-l pună în portbagajul maşinii însă nu a mai apucat.

„A fost bubuitură mare de tot! Trei maşini dintr-o dată făcute praf. Şoferul a trecut pe lângă mine cu un prosop plin de sânge şi spunea la toată lumea că e băut! Când a coborât din maşină, a tăiat-o, a luat-o pe prima stradă la stânga. Nu spunea decât atât: am băut foarte mult, am băut foarte mult!”, povestesc vecinii martori la tragedie.

„El venise aici la cămin să îi aducă mâncare mamei lui. În momentul în care am ajuns eu aici, la câteva minute de accident, el stătea nepăsător. Deci era atât de drogat şi vai de capul lui că nici măcar nu realiza că a omorât un om. Voia să plece dar au venit mai mulţi oameni aici şi nu l-au lăsat să plece. Nici nu a putut că îi curgea sânge.”, povestește un alt vecin.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, avea o alcoolemie enormă: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Drug-testul a arătat că ar fi consumat şi substanțe psihoactive. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile. Tragedia s-a petrecut recent pe o stradă din oraşul Popeşti Leordeni, lângă București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.