Tragedie în învățământ! Un profesor s-a aruncat în gol de la etajul patru!

Tragedie în învățământ! Un profesor s-a aruncat în gol de la etajul patru! O tragedie s-a petrecut în această dimineață după ce, un bărbat de 51 ani, profesor de desen, a încercat să își pună capăt zilelor. Bărbatul s-a aruncat de la etajul patru, fratele acestuia fiind cel care a alertat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: „NE-AM RĂSTURNAT, ŞI DE-ACOLO DEZASTRU!” AUTOCAR PLIN CU MUNCITORI – ACCIDENT ÎNFIORĂTOR PE „DRUMUL MORȚII”!

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță care l-au transportat de bărbat de urgență la spital. Starea acestuia este una critică, motiv pentru care medicii au decis internarea în secția ATI. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul care s-a aruncat în gol este profesor de desen în Drobeta-Turnu Severin.

„În această dimineață, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în municipiu, pentru salvarea unei persoane căzute de la înălțime. La sosirea pompierilor, un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, se afla imobilizat într-un element metalic, după ce acesta a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuit. Victima a fost extrasă de urgență și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

„La data de 9 mai a.c., ora 07.57, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 4. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, a informat și IPJ Mehedinți.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.