prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie în Pitești! Bărbat găsit fără suflare după mai multe zile în propria locuință!

Un bărbat a fost găsit fără suflare în propria locuință din Pitești în această după amiază de pompieri. Rudele acesteia au alertat autoritățile după ce nu au mai putut lua legătura cu ea, iar miliarii s-au deplasat la fața locui, au spart ușa și au făcut descoperirea macabră.

„A fost vorba de o solicitare pe strada Libertății din municipiul Pitești pentru deblocarea ușii unui apartament în interiorul căruia era posibil să se afle un bărbat care ar putea avea nevoie de ajutor. La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Pătrunderea în interiorul apartamentului situat la etajul al patrule s-a efectuat cu ajutorul autoscării, pe fereastră de la dormitor. În interior a fost identificat un bărbat de 67 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică” potrivit ISU Argeș.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs