prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie într-o localitate din Argeș! Bărbat găsit fără suflare!

Un bărbat a fost găsit în cursul zilei de ieri fără suflare în locuința sa din comuna Mozăceni. Din primele informații, se pare că rudele au alertat autoritățile după ce acesta nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile și nu a mai fost văzut de vecini. La fața locului au intervenit pompierii, care au spart ușa casei și l-au găsit pe bărbatul de 66 ani cu rigiditate și lividitate cadaverică. Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș și a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„Un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în localitatea Mozăceni, pentru deblocarea ușii unei locuințe, existând posibilitatea ca în interior, conform datelor oferite de apelantul la 112,  să se afle o persoană care avea nevoie de ajutor. Echipajul de pompieri a pătruns în casă prin forțarea ușii de la intrare, găsind o persoană de sex masculin, în vârstă de 66 de ani, prezentând rigiditate și lividitate cadaverică” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.