prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Pacient mort în drum spre spital! Ambulanța în care se afla-implicată într-un grav accident!

Tragedie! Pacient mort în drum spre spital! Ambulanța în care se afla-implicată într-un grav accident!

Un bărbat de 60 ani și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de circulație. Din primele informații, se pare că ambulanța în care se afla și care îl transporta la spital a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, pacientul din ambulanță a murit, o altă persoană din autoturism fiind și ea rănită și transportată la spital.

CITEȘTE ȘI: TOPUL CELOR MAI VÂNDUTE DROGURI ÎN ȘCOLILE ȘI LICEELE DIN ARGEȘ! HALUCINANT!

Ambulanța privată, condusă de un șofer în vârstă de 54 ani, nu a mai putut evita impactul și s-a izbit frontal de mașină. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tragedia s-a petrecut recent , între localităţile Măcin şi Greci, judeţul Tulcea.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El deţine permis de conducere corespunzător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa. În urma accidentului, o femeie a fost transportată la spital.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs