Tragedie! Preot găsit fără suflare într-o baltă de pescuit! Doliu imens în BOR!

Tragedie în Biserica Ortodoxă Română după ce un cunoscut preot a fost găsit fără suflare într-o baltă de pescuit. Din primele informații, se pare că autoritățile au fost alertate în această dimineață de un locuitor care a văzut cadavrul slujitorului donului. Trupul a fost adus la mal de către pompierii, iar în urma primelor cercetări efectuate de oamenii legii nu există suspiciuni, fiind luată în calcul varianta unui accident.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE SPULBERATĂ PE TRECEREA DE PIETONI! ERA RUPTĂ DE BEATĂ!

“Poliţiştii Secţiei 5 Rurală Ineu au fost sesizaţi despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad. Trupul neînsufleţit nu prezenta urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului au precizat, pentru Agerpres, că preotul Aurel Jigovan a slujit în ultimii ani la un centru de bătrâni din municipiul Arad, după ce anterior a fost preot la Penitenciarul Arad şi la Parohia Baraţca. Conform sursei citate, a absolvit Facultatea de Teologie “Andrei Şaguna” de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit şi cursurile postuniversitare de master ale Facultăţii de Teologie “Ilarion V. Felea” Arad. A fost hirotonit preot în 1 ianuarie 1996. Aurel Jigovan a fost căsătorit din 1994 şi avea un fiu în vârstă de 26 de ani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.