prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tragedie! Zăcea mort în casă într-un bloc din Războieni!

Un bărbat de 66 ani a fost găsit fără suflare în cursul zilei de ieri în locuința sa din Războieni. Din primele informații, se apre că rudele au alertat autoritățile după ce acesta nu ar mai fi răspuns la telefon de câteva zile. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au spart ușa apartamentului și l-au găsit pe bărbat fără semne vitale. Medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să declare decesul.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. ALERTĂ! TREI COPII FUGĂRIȚI DE URS! INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

„Două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au intervenit în municipiul Pitești, strada Grigore Tocilescu, pentru deblocarea ușii unui apartament în care era posibil ca o persoană să aibă nevoie de ajutor. În interiorul locuinței a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 66 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs